Info

Bij dit kopje kan je allemaal informatie vinden, zoals B2B, ons blog, levering en retournering, contact en onze reviews!

Maar ook wie achter de shop zit.

Hi! Mijn naam is Silke, ik ben 22 jaar en de persoon achter Bambooya! In juli 2022 heb ik Bambooya mogen overnemen van Liselotte en Jeroen en dat doe ik nu met alle plezier. Zelf ben ik altijd al bezig geweest met het milieu. Al vanaf kinds af aan werd mij verteld over recyclen,  wat plastic met de wereld doet, etc. Daarom  zou ik graag mee willen helpen aan een betere wereld en ik hoop jij ook!

 

Daarnaast heb ik nog een ander bedrijfje genaamd MoonyCandles, wat ik ook enorm leuk vind om te doen! Voor de rest ben ik ook dol op vintage kleding, jaren 60 tot 90 muziek en alles wat daarbij komt kijken, zoals lp's, cd's, dvd's en VHS banden. Een echte verzamelaar dus...

"No future without nature."  Laten we met zijn allen ons best doen om de wereld een stukje beter te maken. Onze producten zijn voornamelijk gemaakt van bamboe. Bamboe is veel beter voor het milieu. Het filtert bijvoorbeeld CO2 uit de lucht, groeit sneller en is recyclebaar. Veel beter dan plastic dus! Ook gebruiken wij veel hergebruikte doosjes en papier tape. We proberen ècht zo weinig mogelijk plastic te gebruiken!

 

Hopelijk heb je nu een beetje het idee wie er achter Bambooya en MoonyCandles zit. Mocht je vragen hebben, stuur ze gerust. Ik vind het enorm leuk om jullie te helpen en jullie vragen te beantwoorden. Oh ja, en lees gerust ons blog voor tips en tricks!