Kaarsen

Ontworpen en met liefde gemaakt door Silke, eigenaresse van MoonyCandles en Bambooya

Bring the magic into your home ♡ 


De kaarsen zijn handgemaakt met liefde en hebben verschillende thema's: boeken, films, muziek, etc.

Wat maken de kaarsen nou milieuvriendelijk?

De kaarsen zijn gemaakt van milieuvriendelijke soja was. Dat is beter voor jou en de wereld. Daarnaast brand het kaarsje veel beter, langer en kan je het blikje hergebruiken. Zit er nog wat kaarsvet in nadat je het gebrand hebt? Geen probleem, met wat warm water lost het zo op. Dit geldt ook als je wat kaarsvet gemorst hebt. Ook zijn de kaarsen vegan en dierproefvriendelijk. 

 

Hoe zijn ze gemaakt?

Ze worden met liefde gemaakt in de keuken van Silke en verstuurd vanuit Friesland. Alle kaarsjes zijn door haar ontworpen en worden speciaal op Fandom gemaakt.  Denk hierbij aan verschillende boeken, series, films, etc. Daarna zoekt ze bijpassende geuren en kleuren, dit is voor elk kaarsje natuurlijk verschillend.  Er wordt veel tijd in gestoken, maar dan heb je ook wat!

Silke is ook de eigenaresse van Bambooya. Dus mocht je vragen hebben over de kaarsjes van MoonyCandles, mag je ze gerust ook hier stellen!

 

Cadeautje?

Is het een cadeautje? Laat het gratis inpakken! Vermeld het bij opmerkingen en het kaarsje wordt voor jou leuk ingepakt. 

 


Foto's van blije klanten: