5 redenen voor het gebruik van de scheerzeep van HelemaalShea

 

Ben jij nog niet overtuigd om je normale scheerschuim of gel in de kast te laten staan en over te stappen op scheerzeep van HelemaalShea? Laat ons jou proberen te overtuigen!

 

 

1. Makkelijk mee te nemen.

Ga je op vakantie of op reis? Dan is de scheerzeep van HelemaalShea perfect om mee te nemen! Je kan het zeepblokje bewaren in een koker, of gewoon in de verpakking. Het zeepblok is niet groot, dus dat betekend dat het niet te veel ruimte in beslag neemt. 

 

2. Beter voor de wereld.

Een blok zeep is zoveel beter voor het milieu dan scheerschuim of gel in een plastic verpakking. Denk hierbij aan Gilette. Als jij overstapt naar de scheerzeep van HelemaalShea, help jij mee aan een betere wereld. En dat scheelt behoorlijk wat plastic verspilling.

 

3. Geen chemische middelen de oceaan in.

Scheerschuim of gel bevat vaak schadelijke stoffen. Deze stoffen spoel je na het scheren zo door in het riool - en daarna de oceaan - in. Deze scheerzeep bevat slechts natuurlijke ingrediënten die biologisch afbreekbaar zijn. Dat is beter voor jou en het milieu.

 

4. Minder geïrriteerde huid.

Met de scheerzeep van HelemaalShea zul je vanzelf merken dat je minder geïrriteerde huid kan hebben. Dit is voor iedereen anders, maar mijn eigen ervaring was erg positief. In de zeep zit bentoniet klei en dat laat het scheermes soepel over de huid glijden en zorgt voor een schoon en glad resultaat. Ook zit er citroenmelisse hydrolaat in en dat verzacht en helpt wondjes sneller te genezen.

 

5. Geen gender.

Wat ook erg fijn is aan deze scheerzeep is dat het geen gender heeft. Iedereen kan het gebruiken, man en vrouw. Voor het scheren van oksels, benen en armen kun je de zeep direct over de huid wrijven zodat er schuim vrijkomt. Voor het scheren van het gezicht kun je een scheerkom en scheerkwast van Bambooya gebruiken.

 

Hebben wij jou nu nog steeds niet overtuigd om over te stappen op de scheerzeep van HelemaalShea? Laat ons gerust weten waarom niet. Heb je vragen of wil je je eigen ervaring delen? Laat het gerust weten met een comment hieronder!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.